Hlasovanie pre projekt Happening

Hlasovanie pre projekt Happening

Milí priatelia!

Najkrajšie na študenstve je, že máme silu veci meniť. Zamysleli ste sa niekedy nad tým čo nášmu mestu bezpochyby chýba? My máme nápad! Festival Happening, festival študentov. Dobré jedlo, stánky s rôznymi vysokými školami, kino, živá hudba, svetielka a hlavne my.

Nápad vznikol tam, kde sa priateľkám najlepšie myslí…na káve. Chceli by sme Vám preto v rýchlosti odprezentovať tento projekt, ktorý s vašou pomocou zorganizujeme.

Názov eventu je Happening. Výstižné, priame a ľahké na zapamätanie. Bude to študentský festival zábavy a poznania v Michalovciach. Poznanie rovná sa prehliadka vysokých škôl, motivačné prednášky, inšpirujúci rečnícia, absolventi michalovských stredných škôl a ich príbehy k úspechu. A zábava? …všetko ostatné! Limonády, niečo pod zub a naozaj rozmanitý program. Nebojte sa. O to všetko sa postaráme my. Vašou pomocou by bola len podpora hlasom na stránke gestopremesto.sk , ktorým by ste náš nápad podporili. Neoľutujete! O hlas vás naozaj prosíme. Bude to pre nás všetkých. Ukážme silu jednoty študenstva!

Opakujem, za projekt Happening hlasujte na stránke www.gestopremesto.sk

Ďakujeme

Autorky projektu: Emma, Alexandra, Sofia a Soňa, 3.F a 3.D