Začiatok denného IT tábora 2018 na GPH

Začiatok denného IT tábora 2018 na GPH

Dobrý deň, milí rodičia.

Pripomíname vám, že sa blíži termín nášho denného IT tábora na GPH. Začína sa v pondelok, 27. 8. 2018, o 8.00 hod. v prvej učebni vpravo, vedľa vstupu do školy.

Chceme len pripomenúť, že deti budú mať program od 8.00 do 15.30, budú stále pod dozorom učiteľov a animátorov z radov žiakov školy.

V prvý deň, vás prosíme, aby ste dali svojim deťom kópiu zdravotného preukazu a vypísané a podpísané prehlásenie prehlásenie.doc.

Informácie o IT tábore nájdete na stránke http://www.gphmi.sk/denny-tabor-na-gph/  , kde je aj číslo účtu, ak ste ešte nezaplatili poplatok za tábor.

Vo štvrtok budú deti batikovať tričká, ktoré od nás dostanú, takže sa nemusíte o nič starať.

Na futbal je potrebné zabezpečiť si tenisky s nefarbivou podrážkou, pretože budeme chodiť do našej novej veľkej športovej haly, aby sme nepofarbili našu krásnu palubovku. Tieto tenisky by mali mať deti len ako prezúvky do haly. Samozrejme, v prípade dobrého počasia sa futbalové zápasy budú hrať vonku na dvore.

Informácie o tábore budeme denne prinášať aj na našej facebookovej stránke školy: https://www.facebook.com/gphmi.sk/

Už sa tešíme na vaše deti v pondelok.

V mene všetkých učiteľov a animátorov IT tábora vás pozdravuje

RNDr. Mária Spišáková
vedúca IT tábora na GPH

Na priebeh a prácu v našich krúžkoch prírodných vied, ktoré budeme realizovať v rámci projektu “Juniversity GPH – veda pre deti”,  nám prispelo mesto Michalovce.