Cena Pavla Gajdoša v rukách našich športovcov

Cena Pavla Gajdoša v rukách našich športovcov

Pri príležitosti Dňa študentstva dňa 20. novembra 2023 Olympijský klub Michalovce a Mesto Michalovce ocenili najlepších študentov aj najvšestrannejších športovcov školského športu Cenou Pavla Gajdoša. Olympionik – gymnasta Pavel Gajdoš svoj talent začal rozvíjať na Gymnáziu Pavla Horova, kde sa venoval množstvu športov a odkiaľ viedla jeho cesta až do vrcholového športu. Práve jeho všestrannosť bola jeho najväčšou devízou.

 

 

 

 

 

 

 

 

Naši ocenení mladí športovci sú tiež príkladom všestrannosti, pretože svoje školy reprezentujú v rôznych druhoch športu a získali v minulom školskom roku množstvo ocenení. Medzi držiteľov Ceny Pavla Gajdoša sa v tomto roku zaradili aj naši študenti.

Barbora Sabovová úspešne reprezentovala školu v okresnom, krajskom a celoslovenskom kole v hádzanej študentiek, kde spolu s družstvom získala 1. miesto a teda titulu majsterky Slovenska.

Matúš Jasovský, študent 4. ročníka, reprezentant SR v basketbale získal so školským družstvom 1. miesto v okresnom a krajskom kole v basketbale a 2. miesto na majstrovstvách Slovenska.

 

Oceneným blahoželáme a prajeme veľa športových úspechov.