Prihláška na IT Letnú školu

Prihláška na IT Letnú školu

Milí rodičia!

V tomto roku budeme organizovať na našom gymnáziu  IT Letnú školu pre vaše deti. Je určená deťom zákadných škôl od 6. do 9. ročníka a bude mať skrátenú formu: od 8:00 do 12:30 hod.

Deti budú mať zabezpečnú desiatu a pitný režim.

Pripravili  sme si pre vaše deti nabitý program, počas ktorého sa budú učiť programovať v jazyku Python, v jazyku Scratch, budú programovať robotické autíčka, micro:bity a roboty EVO3. Naučia sa programovať aplikácie na Android. Pre starších máme pripravené programovanie mikroprocesorov Rasbery PI.

Termín IT Letnej školy je od pondelka 24. 8 do piatka 28. 8. 2020.

Všetky deti sa pohrajú s pokusmi z fyziky, chémie, budú pozorovať zaujímavosti z rastlinnej a živočíšnej ríše. Pôjdu hľadať poklady (geokešky), budú natáčať video reportáže a IT správy ako skutoční profesionálni novinári a moderátori. Samozrejme, že nebude chýbať športovanie a hry, pri ktorých sa navzájom spoznajú s kamarátmi a vytvoria si priateľstvá na celý život.

Už sa na nich tešia naši animátori, obetaví študenti našej školy.

Prihlasovanie na IT školu sa už začalo. Takže ak neviete, aký program pripraviť pre vaše deti na koniec augusta, tak si prečítajte viac informácii na našej stránke školy a pozrite si IT správy z predchádzajúcich rokov, ktoré nájdete na stránke>>>  https://youtu.be/yY3TJ__Md8I    a https://youtu.be/R5R-CgcyOzo

Viac informácií o IT Letnej škole nájdete na stránke >>>

Prihláška na IT Letnú školu: https://forms.gle/Q7vuovXav2brx1ps9 

Už sa veľmi tešíme na stretnutie s vašimi deťmi.

Organizátori IT Letnej školy