Výsledky športových súťaží 2019

Výsledky športových súťaží 2019

Dňa 17.4.2018 sa naši žiaci zúčastnili Regionálneho finále KSK v hádzanej chlapcov a dievčat v Michalovciach. V konkurencii štyroch družstiev dievčat jednoznačne dominovali naše žiačky a prvenstvo si s veľkým prehľadom obhájili. Zloženie družstva: Adamová, Hatalová, Hospodárová, Kobová, Marcinčáková, Oravcová, Pustá, Polievková, Štugnerová, Valkovičová.
Nestratili sa ani chlapci a v silnej konkurencii štyroch tímov obsadili pekné druhé miesto v zložení: Berko, Cifranič, Hakoš, Handra, Hrubý I., Hrubý M., Naščák, Slivkulin, Valiska.


Dňa 16. 04. 2019 sme sa zúčastnili krajského kola v hádzanej žiakov stredných škôl. Naši chlapci podali vynikajúci výkon a aj napriek žiadnej prehre v konečnom poradí skončili na peknom druhom mieste.
Reprezentovali: Berko, Nálešník, Šalapa, Slivkulin, Hrubý M., Hrubý I., Handra, Valiska, Hakoš, Cifranič, Naščák, Horňák.
Srdečne blahoželáme 😀
Celkové poradie:
1. Gymnázium Trebišov,
2. GPH Michalovce
3. Gymnázium Poštová, Košice


Dňa 16.4.2019 sa uskutočnila súťaž Študentskej ligy KFL-Školského pohára predsedu Košického samosprávneho kraja pre skupinu B okresných kôl. Na základe dosiahnutých výsledkov sme sa kvalifikovali do semifinálového kola.👍


Počas veľkonočných sviatkov sa v dňoch 19. – 22.4.2019 v rakúskom Linzi konal už 19. ročník medzinárodného stolnotenisového turnaja Raiffeisen Youth Championschips Linz – Austria 2019, ktorého sa zúčastnila aj študentka 2.F, Jana Terezková.
Spomedzi 500 hráčov z 12 krajín v zastúpení Rakúsko, Nemecko, Švajčiarsko, Rumunsko, Taliansko, Chorvátsko, Maďarsko, Nórsko, Dánsko, Izrael, Česko a Slovensko si Janka, tak ako aj minulý rok, vybojovala nádherné 2. miesto v kategórii Junior girls Single.
Po náročných 4 dňoch sa bez prehratého zápasu prebojovala do finále jednotlivcov, kde nakoniec podľahla nemeckej hráčke A. Kaufmann.
V súťaži družstiev, aj napriek nepríjemnej zmene, keď jej spoluhráčka nemohla kvôli chorobe na turnaj nastúpiť a Janka tak musela narýchlo riešiť novú zostavu družstva, odohrala bez prehry zápasu a prebojovali sa na 4. miesto v kategórii Junior girls team.
Na zápas o 3. miesto už nenastúpili z dôvodu zranenia spoluhráčky.
Aj takýto je však šport a Janka si okrem nových skúseností na Slovensko priniesla striebro.
Stránka turnaja https://www.froschberg.at/
K dosiahnutým úspechom blahoželáme.


Dňa 29.4.2019 sa v Košiciach uskutočnilo krajské kolo vo futbale žiakov stredných škôl. Naši chlapci skončili v celkovom poradí na perfektnom prvom mieste. 👍Reprezentovali:Gužiňák, Žofčák, Bajči, Maďarík, Kuľha, Lelovič, Ontko, Kost, Lukčo, Pálfi, Popovič, Jakubov, Slávik, Fedor, Leňo. Ďakujeme za reprezentáciu školy.

Všetkým našim žiakom srdečne blahoželáme a prajeme veľa úspechov na záverečnej olympiáde.