Nezmeškaj Deň otvorených dverí GPH 14.02.2022/Informačné dni KSK 15.02.2022

Nezmeškaj Deň otvorených dverí GPH 14.02.2022/Informačné dni KSK 15.02.2022

Pozývame Vás stráviť špeciálne popoludnie so žiakmi a učiteľmi Gymnázia Pavla Horova v Michalovciach.

Predstavíme Vám naše študijné programy, aktivity, projekty, ktoré môžete počas štúdia absolvovať a bonusy, ktoré sú pridanou hodnotou školy. Deň otvorených dverí sa uskutoční vzhľadom na momentálnu pandemickú situáciu 14. 2. 2022 o 17:00 hod. v on-line priestore. Bude prebiehať na platforme MS Teams. Po zadaní Vašej mailovej adresy Vám pošleme link na pripojenie. Stačí už len kliknúť, pripojiť sa a sledovať. Vaše otázky môžete už teraz posielať na adresu gph@gphmi.sk. Počas prenosu budeme na nich odpovedať a Vy sa zároveň môžete pýtať na to, čo Vás zaujíma.

 

Pred samotným DOD Vás pozývame, aby ste si pozreli interaktívnu prezentáciu, v ktorej Vám chceme predstaviť priestory, štúdium, projekty a aktivity žiakov, ktoré naša škola už dlhodobo realizuje.

Prezentáciu si môžete pozrieť online na: https://prezi.com/view/5F9r6pIWLAI9w1v8gTNc/

Prihláste sa na DOD tu >>>

Tešíme sa na stretnutie s Vami dňa 14. 2. 2022.

Výber strednej školy je veľká vec, no dá sa to zvládnuť bez stresu a s chladnou hlavou. Aby bolo rozhodovanie ešte jednoduchšie, okrem brožúry Stredná pre teba https://shortest.link/2Us8, má KSK pre všetkých deviatakov ďalší zlepšovák, a to online informačné dni.

ONLINE INFORMAČNÝ DEŇ dňa 15.2.2022 (utorok), v čase od 16:00 hod. do 19:00hod.

 V online priestore budú mať žiaci 9. ročníka a ich rodičia možnosť položiť otázky k štúdiu, na ktoré nenašli odpoveď v zasielanej brožúre Stredná pre teba, ktorú pripravil Košický samosprávny kraj a nájdete ju na: https://www.strednapreteba.sk/sites/default/files/stredna_pre_teba_brozura_2022_2023.pdf

Rodičia sa v tento deň môžu preklikávať medzi viacerými školami a pýtať sa na to, čo ešte potrebujú vedieť.

Link na online informačný deň na Gymnáziu Pavla Horova Michalovce: klikni TU>>>

Tešíme sa na Vás.

Mgr. Katarína Olšavová, riaditeľka školy a celý organizačný tím