Projektový týždeň na GPH

Projektový týždeň na GPH

“V každom človeku sa skrýva mocná hnacia sila, ktorá po uvoľnení dokáže premeniť akúkoľvek víziu, sen alebo túžbu na skutočnosť.”
(Anthony Robbins)

V dňoch 13. – 17. júna 2022 sa na Gymnáziu Pavla Horova uskutočnil každoročný projektový týždeň.

Projektový týždeň sme začali obhajobani ročníkových prác v triedach s prírodovedným zameraním II.B a II.D. Žiaci vo svojich prezentáciách ukázali, že dnešná mládež má široké spektrum záujmov – prírodovedné témy, história, psychológia, zdravotníctvo, doprava, umenie, dokonca i rezbárstvo. Všetky ročníkové práce boli po odbornej stránke na vysokej úrovni a študenti zaujali vyučujúcich veľmi dobrou a výborne zvládnutou prezentáciou. Príprava takejto práce je síce náročná, ale študenti dokázali, že sú schopní zvládnuť aj takéto nároky. Príprava a prezentácia ročníkových prác je pre študentov nenahraditeľným benefitom pri štúdiu na vysokej škole.

Fotogaléria z obhajoby ročníkových prác ****TU

Žiaci 2. ročníka sa zúčastnili Kurzu pohybových aktivít v termalparku na Zemplínskej šírave.

17. júna 2022 sa realizovali žiacke prezentácie v anglickom jazyku na vlastné zvolené témy. Najlepšie žiacke prezentácie porota v zložení vyučujúcich anglického jazyka ocenila. Víťazom sa stal Vlado Jančár (III.A) s témou umelej inteligencie, na druhom mieste bol Radovan Kokoš (III.C) a na treťom mieste sa umiestnili žiačky Patrícia Juhásová (I.B ) a Barbora Rosolová (I.D). Veľmi oceňujeme výber zaujímavých tém, ktoré žiaci spracovali a prezentovali na vysokej úrovni.